• KS-Konsultointi on vakavarainen ja suomalainen, pitkään alalla toiminut yritys
  • Toimitilamme sijaitsevat  Helsingin Munkkisaaressa keskustan läheisyydessä. 
  • Palvelualueenamme on koko maa - voimme huolehtia puolestasi tutkimusmateriaalin postiliikenteestä sijaitsi toimintasi missä päin maata tahansa.

 


Toimintaperiaatteista


Asiakastarpeen yksilöllinen huomiointi ja tutkimusratkaisun räätälöinti asiakkaan tilanteeseen mahdollisimman sopivaksi ovat keskeisiä toimintaperiaatteitamme. Meillä on hyvin erilaisia asiakkaita, joten tiedämme, ettei yksi ja samanlainen ratkaisu sovellu kaikille. Akateemiset, yksityiset ja yhteiskunnalliset tutkijat, tutkimuspäälliköt, yhteisöt sekä yhdistykset ja tutkimusmaailmaa vähämmän tuntevat tahot eroavat tarpeiltaan jonkin verran toisistaan. Joku tarvitsee hyvinkin kokonaisvaltaisen palvelupaketin, kun taas toinen haluaa tietyn yksittäisen tutkimustoimenpiteen. Myös asiakaspalvelussamme otetaan huomioon asiakkaiden erilaiset taustat ja tarpeet.

Mukava palvelukokemus - sellaisen haluamme luoda. Painotamme asiakaspalvelussamme ystävällisyyttä ja asiakkaan ymmärtämistä. Pyrimme myös joustavuuteen, ja yleensä pystymmekin reagoimaan nopeasti myös kiireellisiin asiakastarpeisiin.

Laatu on tekemisemme keskiössä. Tutkimuksen - niin akateemisen kuin yksityisenkin - peruspilarina on luottamus tutkimuksen oikeellisuuteen. Useimmiten laadusta ja järkevästä tekemisestä seuraa myös edullinen kokonaisuus. Voimme sanoa olevamme alallamme hyvin kilpailukykyinen ja arvostettu toimija.

Jatkuva kehittäminen on myös meille keskeinen toimintaperiaate. Emme jää paikoillemme vaan pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme ja osaamistamme, mistä esimerkkinä IT-osaamisemme ja Internet-tutkimukset.

 

 

Alla hyvin palvelleet vanhat sivumme