TIIMI


Tiimimme koostuu raudanlujista alan ammattilaisista. Tekninen osaaminen, kokemuksen kautta kertynyt tutkimusten tunteminen ja projektinhallinta - niiden yhdistelmällä tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa. Eikä pidä unohtaa motivaation merkitystä. Tutkimukset ja tiedonkäsittely on "meidän juttumme". Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme näillä alueilla, mikä heijastuu myös palveluun.

KOKEMUS


Pitkään alalla toimineena olemme oppineet parhaat käytännöt ja hioneet prosessimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman suurta hyötyä. Olemme hoitaneet hyvin erilaisia projekteja, minkä ansiosta tiedämmekin, mitkä ratkaisut sopivat mihinkin tilanteeseen. Olemme palvelleet lukuisia merkittäviä niin yhteiskunnallisia kuin yksityisiäkin tahoja.

Resurssit


Tiimimme koostuu taitavista yksilöistä ja laitteistomme ovat nykyaikaisia. Olemme joustavia ja pystymme venymään kiireellisissäkin tarpeissa kiireresurssiemme avulla. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään itseämme ja toimintaamme sekä toimintatapoja yksittäisissä projekteissa. Synergiaetuja saavutamme läheisestä yhteistyöstä postitus- ja painoyritysten kanssa. Lomakepainatukset ja personoinnit pystymme kuitenkin hoitamaan monissa tapauksissa kokonaan saman katon alla.